Placeholder Image

PDF KNJIŽICA: NAPITKI ZA ENERGIČNO JUTRO

6 preprostih in močnih receptov, s katerimi dvigam svojo jutranjo energijo in se hitreje zdravim

Klikni za dostop in prevzem e-knjižice!

* Skrbno varujem vaše osebne podatke in jih ne delim z nikomer. *

ŽELIM DOSTOP

Tu opišem rutino, s katero dvajset let pričenjam vsak svoj dan.

Nekoč nisem vedela, zakaj sem bila že zjutraj tako utrujena. Zdaj vem in v e-knjižici odgovorim:

► Kakšni poživljajoči napitki (niso kava) me prebudijo in osvežijo

► Katere 3 preproste stvari naredim v prvi uri dneva

 Kako jutranji recept vsak prilagodi svoji  prehrani  ali dieti

Kdo sem Mojca Vozel

Kot raziskovalka starih praks samozdravljenja iščem načine, kako staraodavna znanja prilagoditi sodobnemu času. Delujem v skupnosti Prvinska hrana. Sem avtorica priročnikov  Hrana za zdravje družine, Samozdravljenje s hrano, Domači med kot hrana in zdravilo ter drugih.

Zaradi ran na prebavilih je bilo moje zdravje nekoč  šibko. Tudi štirje otroci in mož so se soočali z raznimi  boleznimi. Večino smo rešili doma. Dve desetletji se podpiramo z močjo hrane in narave, brez zdravil in prehranskih dopolnil.

Prvinska hrana ni znamka niti posebna dieta. Je le ime, ki sem ga dala izvornim znanjem, ta pa od nekdaj pripadajo vsem ljudem.

Izkušnje in mnenja  

»Človek ne more verjeti, kako lahko tako majhna sprememba tako bistveno vpliva na moje počutje. Že po parih dneh se mi je izboljšala prebava, počutim se bolj sveža in polna energije. Gre celo brez kave, ki je bila prej moja stalnica. Zdaj popijem le dve kavi na teden.« 
Romana Potočnik, članica mojstrske skupnosti samozdravljenja

»Vsako leto sem se borila s pomladansko utrujenostjo, ki jo sedaj končno razumem. Letos je drugače. Polna sem energije! Prisežem. Skoraj ne potrebujem zajtrka, ker me moj napitek tako nasiti in ob enem očisti. To je bilo pravo razodetje."
Lidija Huber Šijanec, podjetnica, Pramati - Die Frauenloge, Celovec

"Čutim neskončno hvaležnost, da sem poslušala droben glasek v sebi in da se lahko zdravim na tako preprost način. Hvala, ker predajaš to znanje. Ujema se s tistim načinom življenja, ki sem ga bila vajena že iz otroštva." 
Jožica Pohleven, fizioterapevtka, Fizioterapija Pohleven